Home Sestrinstvo Obrazovanje i edukacija Izveštaji IV KONGRES O KORENIMA I RAZVOJU SESTRINSKE PRAKSE SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM - BEOGRAD, SAVA CENTAR, 23.-25.09.2010.
IV KONGRES O KORENIMA I RAZVOJU SESTRINSKE PRAKSE SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM - BEOGRAD, SAVA CENTAR, 23.-25.09.2010.

Udruženje medicinskih sestara – tehničara ,,Sestrinstvo,, KCS organizovalo je  IV kongres o korenima i razvoju sestrinske prakse sa međunarodnim učešćem koji je održan u Sava Centru u periodu 23.-25.09.2010 godine.

Teme kongresa su bile istorijat sestrinstva i delokrug rada medicinskih sestara - tehničara i babica.

Pored mnogobrojnih stranih i domaćih predavača, sa naše Klinike za neurologiju prezentovano je pet usmenih izlaganja i osam poster prezentacija. Znanje i iskustvo, sa težnjom ka kvalitetnijem radu, kao i uloženi trud pretočen u radove,  bili su veoma zapaženi, a od toga su dva postera nagrađena. Kongresu je prisustvovalo oko 800 učesnika, a sa naše klinike  prisustvovalo  je 58 medicinskih sestara.

Teme radova koji su prezentovani:

 

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.