Home Aktuelnosti Arhiva Novi termin održavanja Journal Club-a.
Novi termin održavanja Journal Club-a.

Od sada će se Journal club održavati svakog drugog petka u 13.00h u slušaonici Klinike za Neurologiju.

.
.

Obzirom na početak dvosemestralne nastave za specijalizante, menja se termin održavanja Journal Club-a. Od sada će se Journal club održavati svakog svakog drugog petka u 13.00h u Slušaonici Klinike za Neurologiju.

U ovom ciklusu Journal Club-a dogovoreno je da se koncepcija sastanka ponovo promeni, osavremeni i približi slušaocu. Prvi sastanak biće održan 02.12.2011. a o dalljem rasporedu i temama bićete blagovremeno obavešteni.

 

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.