Home Aktuelnosti Arhiva Na Klinici za neurologiju osnovano je Nacionalno udruženje za glavobolje
Na Klinici za neurologiju osnovano je Nacionalno udruženje za glavobolje

Poštovane kolege,
Obaveštavamo Vas da je na Klinici za neurologiju, 23.09.2011. održana Osnivačka skupština Nacionalnog udruženja za glavobolje.

Udruženje okuplja lekare, kliničare i/ili istraživače zainteresovane za glavobolje. Cilj Nacionalnog udruženja je da bude deo profesionalnih evropskih i međunarodnih udruženja; da se na legitiman način prezentuje i fokusira problem obolelih od glavobolje našem Ministarstvu za zdravlje, kao i da oboleli od glavobolje budu usmereni onima koji mogu da reše glavobolje, a lekari zainteresovani za klinički i/ili istraživački rad iz oblasti glavobolja steknu edukaciju sa evropskim ili međunarodnim sertifikatima.

Sledeća aktivnost koja se planira je održavanje Konstitutivne skupštine Udruženja u novembru mesecu.

S poštovanjem,
Jasna Zidverc-Trajković

Centar za glavobolje Klinike za neurologiju KCS.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.