Home Nauka Izveštaji sa simpozijuma Drugi balkanski neurološki simpozijum
Drugi balkanski neurološki simpozijum

Od 06. do 09. novembra 2008. godine na Halkidikiju (Grčka), u organizaciji Udruženja neurologa Srbije i Bugarskog društva neurologa, a pod spozorstvom kompanije „Libra AG“, održan je drugi Balkanski neurološki simpozijum , u čijem učešću su pored srpskih i bugarskih neurologa, značajan doprinos svojim prisustvom dale i kolege iz Makedonije i Crne Gore. Aktuelna dostignuća u srpskoj neurologiji stručnoj javnosti balkanskih neurologa predstavili su Doc. Dr Marina Svetel, Doc. Dr Elka Stefanova i Ass. Dr Šarlota Mesaroš. Bila je to izvanredna prlika za produbljivanje saradnje regionih društava neurologa i razmenu stručnog i istraživačkog iskustva. Na opšte zadovoljstvo naše stručne javnosti, najavljeno je da će ovakva vrsta sastanaka preći u tradiciju.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.