Home Aktuelnosti Arhiva Međunarodni simpozijum Challenges in Stroke III (Moždani udar-izazovi III)
Međunarodni simpozijum Challenges in Stroke III (Moždani udar-izazovi III)

Međunarodni simpozijum Challenges in Stroke III (Moždani udar-izazovi III), održaće se 04.aprila 2011. godine u Beogradu.

Međunarodni simpozijum Challenges in Stroke III (Moždani udar-izazovi III), održava se 04.aprila 2011. godine u Beogradu u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u  Beogradu, u organizaciji Klinike za neurologiju KCS i Medicinskog fakulteta u Univerziteta u Beogradu. Detaljan program simpozijuma možete pogledati ovde.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.