Home Aktuelnosti Arhiva Internet kafei na Klinici za neurologiju
Internet kafei na Klinici za neurologiju

Na Klinici za neurologiju otvoreni su „internet kafei“, računarska mesta gde će naši bolesnici moći da koriste internet.

.
.

Na Klinici za neurologiju otvoreni su „internet kafei“, računarska mesta gde će naši bolesnici moći da koriste internet i gde će u popularno napisanim tekstovima moći da dobiju odgovore na najčešće postavljena pitanja vezana za neurološke bolesti. Klinika za neurologiju je prva bolnica u Srbiji koja je, u pokušaju da boravak naših bolesnika čini što humanijim, omogućila ovakvu uslugu. U isto vreme, na Klinici za neurologiju otvoren je bežični internet slobodnog pristupa.

 

.
 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.