Home Aktuelnosti Arhiva VIII / XIV kongres neurologa Srbije sa međunarodnim učešćem, V kongres Društva za neuronauke Srbije, II simpozijum neuroloških medicinskih sestara - tehničara
VIII / XIV kongres neurologa Srbije sa međunarodnim učešćem, V kongres Društva za neuronauke Srbije, II simpozijum neuroloških medicinskih sestara - tehničara

Od 29.09. 2011. do 02.10.2011.

na Kopaoniku održani su:

 

  • VIII / XIV kongres neurologa Srbije sa međunarodnim učešćem,
  • V kongres Društva za neuronauke Srbije,
  • II simpozijum neuroloških medicinskih sestara - tehničara

Na pomenutim skupovima učestvovao je veliki broj lekara i medicinskih tehničara kako sa Klinike za neurologiju, tako i iz Srbije i regiona.

Opšte informacije
Program
Prijavni list

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.