Home Aktuelnosti Arhiva Centralni razvod gasova
Centralni razvod gasova

Posle dugogodišnjih zahteva da se obezbedi centralni razvod gasova za potrebe naših pacijenata, zahvaljajući angažovanju Službe inženjeringa KCS, učinjen je pomak.

U našim bolesničkim sobama i na hodnicima nema više boca za kiseonik koje su ugrožavale bezbednost pacijenata i zaposlenih.
Na četiri nivoa Klinike razvedena je mreža i postavljeno je 26 dozatora za kiseonik u sobama intenzivne nege i dnevnoj bolnici.

 

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.