Home Sestrinstvo Dostignuća i novine Nagrada za najbolju sestru 2011.
Nagrada za najbolju sestru 2011.

Sindikat medicinskih sestara Kliničkog centra Srbije, 24.05.2011. godine, u Amfiteatru Klinike za neurohirurgiju, dodelio je povodom Dana medicinskih sestara, 30 nagrada za najbolje sestre.

 

Nagradu su dobile koleginice zaposlene na Klinikama i Institutima Kliničkog centra Srbije u cilju isticanja posebnih zasluga.

Jedna od nagrađenih je sestra Gordana Crnobrnja, zaposlena na Klinici za neurologiju.

Gordana Crnobrnja rođena je 13.12.1971. godine u Zemunu, gde je završila Srednju medicinsku školu „Nadežda Petrović“. Od 1992. godine zaposlena je na Klinici za neurologiju, gde je do 2009. godine radila na odeljenju demijelinizacionih bolesti. Od 2009. godine radi u Dnevnoj bolnici Klinike za neurologiju. Završila je edukaciju za EEG.

Sestra Goca, kako je inače zovu i kolege i pacijenti veoma je poštovana u našem kolektivu kao dobar kolega, profesionalac i prijatelj. Ponosni smo zbog priznanja koje joj je dodeljeno, jer smo zajedno gradile i usavršavale sestrinsku profesiju i sazrevale kao medicinske sestre. Klinika za neurologiju iznedrila je mnogo kvalitetnih sestara, i dala ne tako skroman doprinos sestrinstvu Srbije.

Sestra Goca je povodom dodeljenog priznanja rekla da pored toga što je počastvovana priznanjem, oseća još veću odgovornost u poslu koji obavlja i poručila kolegama: „ Okrenite se nekad i iza sebe, ne bi li u prošlosti videli budućnost.“

Zahvaljujemo se Sindikatu medicinskih sestara za pokretanje ove akcije i čestitamo svim koleginicama koje su primile ovu nagradu.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.