Home Nauka Izveštaji sa simpozijuma Simpozijum iz ciklusa kontinuirane medicinske edukacije posvećen multiploj sklerozi
Simpozijum iz ciklusa kontinuirane medicinske edukacije posvećen multiploj sklerozi

U svečanoj sali Dekanata Medicinskog fakulteta u Beogradu je 7. novembra 2011 održan simpozijum iz ciklusa kontinuirane medicinske edukacije posvećen multiploj sklerozi.

Renomirani predavači iz inostranstva (Prof. Florian Deisenhammer i Prof. Thomas Berger sa Medicinskog Univerziteta u Insbruku, Austrija), uz kvalitetna predavanja domaćih predavača i odličnu posećenost, su učinili ovaj skup značajnim stručnim dogadjajem u 2011. godini.

Program predavanja možete pogledati ovde.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.