Home Aktuelnosti Arhiva Predavanja Dr Aleksandre Trifunović
Predavanja Dr Aleksandre Trifunović

Poštovane kolegenice i kolege,
Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da prisustvujete predavanjima Dr Aleksandre Trifunović šefa istraživačke grupe za mitohondrije i starenje

u okviru Centra za istraživanje bolesti vezanih za starenje (CECAD Cologne), pri Univerzitetskoj Klinici u Kelnu, Nemačka i šefa tima koji se bavi istraživanjem starenja u Odseku za bolesti metabolizma, na Institutu za eksperimentalnu medicinu na Karolinska Institutu u Stokholmu u Švedskoj. 
1. Mitohondrijalna teorija starenja - put ka fontani mladosti – Svečana sala Dekanata Medicinskog fakulteta, 19. mart 2012. u 12h;
2. Oksidativni stres i starenje: Da li su zaista slobodni radikali krivi za sve? - Slušaonica Instituta za neurologiju KCS, 21. mart 2012, u 11h.

 

Ovom prilikom će Dr Aleksandra Trifunović biti promovisana u zvanje Visiting profesora na Medicinskom fakultetu Univerzitreta u Beogradu.

Akad. Prof. dr Vladimir S. Kostić
Doc. dr Jasna Jančić

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.