Home Aktuelnosti Arhiva I susret mladih neurologa Srbije održan 14.03.2012. u Beogradu
I susret mladih neurologa Srbije održan 14.03.2012. u Beogradu

Cilj susreta bilo je upoznavanje Društva mladih neurologa Srbije, međusobno upoznavanje i druženje kolega, prezentovanje akcionog plana Društva,

ukazivanje na postojeće mogućnosti i informisanje o gotovo svim oblastima neurologije.

Društvo mladih neurologa Srbije je podjedinica Društva neurologa Srbije, kao neprofitabilne strukovne organizacije. Naši osnovni ciljevi su nacionalna promocija ostvarenja sveobuhvatne medicinske usluge obolelima od neuroloških bolesti i podrška neurolozima i lekarima na specijalizaciji iz neurologije u rutinskom kliničkom radu, istraživačkim i akademskim aktivnostima. U važna načela naše asocijacije uvrstili smo i uvećanje znanja o poremećajima nervnog sistema i povećanje obima i kvaliteta edukativnih aktivnosti vezanih za neurološke bolesti u drugim medicinskim disciplinama.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.