Home Sestrinstvo Dostignuća i novine Nagrađena Nataša Milojković, glavna sestra Urgentne neurologije.
Nagrađena Nataša Milojković, glavna sestra Urgentne neurologije.

Dana 18.04.2012. u Nišu održan je kurs sa međunarodnim učešćem UINARS sa temom « Mehanička ventilacija bolesnika ».

U okviru kursa uručene su povelje „ČUVAR ŽIVOTA” za medicinske sestre – tehničare inenzivnih nega Srbije. Povelja UINARS „Čuvar života” je najviše priznanje za medicinske sestre – tehničare za izuzetne doprinose i posebne zasluge u svojoj profesiji na polju intenzivne nege, anestezije i reanimacije Srbije.

Na predlog Glavne sestre Urgentnog centra Biljane Lipovac ova nagrada je uručena Nataši Milojković, Glavnoj sestri Urgentne neurologije.

Nataša Milojković, zaposlena je na Klinici za neurologiju KCS od 1987. godine. Na radno mesto Glavne sestre Intezivne nege postavljena je 1994. godine, a na mesto glavne sestre Urgentne neurologije 2005., gde i sada radi.

Autor je većeg broja stručnih radova izlaganih na kongresima i simpozijumima.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.