Home O klinici Zaposleni Radnici kvartala Radnik prvog kvartala 2012. godine - Miodrag Stegnjaja Đani
Radnik prvog kvartala 2012. godine - Miodrag Stegnjaja Đani

Miodrag je poslednje tri godine zaposlen na određeno vreme kao transportni radnik Klinike za neurologiju. Kaže da je posao kojim se bavi težak, jer podrazumeva rad na otvorenom po najvećim vrućinama, ali i ledenim danima, kojih je ove zime bilo na pretek. I pored svega, Đani voli svoj posao, jer ga ispunjava to što može da pomogne drugim ljudima kada su u velikoj nevolji. Takođe je, zahvaljujući vrsti svog posla, imao priliku da upozna veliki broj ljudi.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.