Home Aktuelnosti Arhiva Uspešno završen proces renoviranja kuhinje na Klinici
Uspešno završen proces renoviranja kuhinje na Klinici

Na Klinici za neurologiju obavljena je rekonstrukcija kuhinje. Kuhinja se sada nalazi na jednom nivou i opremljena je novim radnim površinama, velikom

profesionalnom sudoperom i ormanima za kuhinjsko posuđe. U cilju poboljšanja higijenskih standarda, obezbeđena je i profesionalna mašina za pranje posuđa kod koje završni proces pranja podrazumeva sterilizaciju. U novoj kuhinji Klinike obavlja se porcionisanje hrane, koja se dalje transportuje sistemom zatvorenih kolica na odeljenja do bolesnika. Na ovaj način se postiže visok higijenski nivo i bolja zaštita bolesnika od prenošenja različitih infekcija putem hrane.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.