Home Aktuelnosti Arhiva Prof. Dr Rigmor Jensen u Beogradu, 24.05.2013.
Prof. Dr Rigmor Jensen u Beogradu, 24.05.2013.

Gost Klinike za neurologiju i Medicinskog fakulteta u Beogradu biće Prof. Dr Rigmor Jensen,  predsednica Evropske Federacije za glavobolje (European Headache Federation)

i  direktorka Danskog Centra za glavobolje.

Prof. Jensen će 24.05.2013 godine u 11 časova u svečanoj sali dekanata Medicinskog fakulteta u Beogradu održati predavanje pod nazivom “Cluster headache-a clinical challenge” nakon čega će buti promovisana u zvanje Visiting Profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.