Home Aktuelnosti Arhiva *Praktikum za asistente iz elektromioneurografije* autora Danice Maksimović, citiran je u knjizi za studente Medicinskog fakulteta u Beogradu
*Praktikum za asistente iz elektromioneurografije* autora Danice Maksimović, citiran je u knjizi za studente Medicinskog fakulteta u Beogradu

Reč je o knjizi  *Bioetika i medicina* čiji je autor ass. dr Sandra Radenović,

izdavač Akademska knjiga, Novi Sad, 2012.g.,  koja citira deo iz praktikuma Danice Maksimović, kao ilustraciju značaja timskog rada I poštovanja pacijenta kao partnera u složenom procesu brige za zdravlje.

Danica Maksimović, glavna sestra kabineta za EMNG,  autor je *Praktikuma za asistente iz elektromioneurografije* koji je izdat u Junu 2008.god. Takodje je autor većeg broja stručnih radova izlaganih  na kongresima i simpozijumima u zemlji i inostranstvu.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.