Home Aktuelnosti Arhiva “Therapeutic applications of transcranial brain stimulation: fact or fiction?”, 29. april 2013. godine
“Therapeutic applications of transcranial brain stimulation: fact or fiction?”, 29. april 2013. godine

Poštovane koleginice i kolege,

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na predavanje pod nazivom

“Therapeutic applications of transcranial brain stimulation: fact or fiction?” koje će u organizaciji Medicinskog fakulteta u Beogradu i Klinike za neurologiju, održati gostujući professor, Profesor John C. Rothwell iz The National Hospital for Neurology and Neurosurgery, (NHNN), Queen Square, London, UK.

Predavanje će se održati u ponedeljak, 29. aprila 2013. godine u 12h u Slušaonici Klinike za neurologiju, KCS u Beogradu.

Profesor Rothwell je istaknuti istraživač u neurofiziološkoj oblasti koja se bavi primenom transkranijalne magnetne stimulacije (TMS) u ispitivanju fiziologije i patofiziologije kontrole motorike i primeni u oblasti neurorehabilitacije.

Srdačno,

Akademik Vladimir S. Kostić
Ass dr Aleksandra Kačar

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.