Home Aktuelnosti Arhiva Treća Zimska škola nevoljnih pokreta
Treća Zimska škola nevoljnih pokreta

Poštovane Kolege,

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da će se treća Zimska škola nevoljnih pokreta održati u Beogradu, od 28. Februara do 02. Marta 2014. godine,

u organizaciji Klinike za neurologiju i Internacionalnog društva za Parkinsonovu bolest i nevoljne pokrete.

Tokom tri dana u Beogradu će boraviti vodeći svetski stručnjaci iz oblasti nevoljnih pokreta, a učesnici škole imaće priliku da čuju predavanja, da u malim grupama pregledaju pacijente sa predavačima, da prisustvuju prikazima slučajeva i da sami prikažu svoje slučajeve.

Rok za prijavu je 16. Decembar 2013.

Više informacija u kursu i link za prijavu možete pronaći ovde: http://www.movementdisorders.org/regional_sections/es/winter_school/2014/.

Klinika za neurologiju, KCS
Iternacionalno društvo za Parkinsonovu bolest i nevoljne pokrete

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.