Home Aktuelnosti Arhiva Održana treća Otvorena klinika "Život posle moždanog udara"
Održana treća Otvorena klinika "Život posle moždanog udara"

Treća Otvorena Klinika posvećena temi "Život posle moždanog udara" održana je na Klinici za neurologiju 22.11.2013. godine.

Dr Aleksandra Pavlović neurolog, VMS Biljana Kovačević, Gordana Tomić logoped, Dr Nela Ilić fizijatar i Jasmina Marković dijetetičar, održale su predavanja posvećena posledicama i načinima borbe protiv moždanog udara a potom je usledila diskusija sa osobama koje su preživele moždani udar i članovima njihovih porodica. Prisutnima je podeljen štampani materijal koji se popularnim jezikom bavi prevencijom moždanog udara, pravilnom ishranom kao i upitnik o temama iz oblasti cerebrovaskularnih bolestima kojima bi učesnici želeli da sledeći skup bude posvećen.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.