Home Aktuelnosti Arhiva Još jedna donacija kreveta Klinici za neurologiju
Još jedna donacija kreveta Klinici za neurologiju

Klinika za neurologiju je dobila još pet novih medicinskih kreveta, a poklon je farmaceutske kuće Merck.d.o.o., Srbija.

Zahvaljujući donaciji, na Klinici raspolažemo sa 10 funkcionalnih kreveta  vrhunskog kvaliteta Nitrocare , predviđeni za intezivnu negu bolesnika koji zahtevaju 24h nadzor.

Antidekubitalni  dušek sa antibakterijskom navlakom je poklon firme AB Trade.o.o.

Kreveti se podešavaju prema potrebama pacijenta, što omogućava brži oporavak, sprečavanje  ili ublažavanje komplikacija i prijatniji boravak u bolnici. Rad medicinskih tehničara - sestara svojim angažovanjem i brigom prema pacijentu je efikasniji, što rezultira kvalitetnijom  zdravstvenom negom.

Zahvaljujemo se prijateljima Klinike što imaju razumevanja za naše pacijente i omogućavaju da se obezbede sredstva za rad.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.