Home Sestrinstvo Dostignuća i novine Sindikat medicinskih sestara i tehničara KCS - “Najbolja među najboljima” 2014.
Sindikat medicinskih sestara i tehničara KCS - “Najbolja među najboljima” 2014.

Sindikat medicinskih sestara i tehničara KCS, 12.05.2014.godine, u Amfiteatru Klinike za neurohirurgiju, povodom Međunarodnog praznika sestara dodelio je 32 zahvalnice, “Najbolja među najboljima”.

Ove godine ispred Klinike za neurologiju zahvalnicu je dobila Javorka Gajić, glavna sestra prijemne ambulante.

Javorka Gajić je rođena 12. marta 1961. godine u Prokuplju. Srednju medicinsku školu završila je u Prokuplju, a Višu medicinsku školu zavrsila je u Zemunu.

Radni odnos na Klinici za neurologiju, zasniva 1983. godine. Od 1997. godine radi  u Dispanzeru za botulinski toksin. Tokom svog dugogodišnjeg rada, značajan doprinos ima u organizaciji rada Ambulante za botulinski toksin, unapređenju kvaliteta života pacijenata na terapiji botulinskim toksinom.

Od 2010. godine. dobija unapređenje  i postaje glavna sestra prijemne ambulante pri stacionaru.

Sestra Jaca, kako joj se i kolege i pacijenti sa poštovanjem obracaju, uvek je spremna da pruži maksimum, da razume i pomogne. Pored toga što je uspešan rukovodilac, ostvarena je u ulozi supruge i majke.

Komunikativna, stručna, humana, brza i tačna. Saradnja sa Jacom veliko je zadovoljstvo i za kolege i za pacijente.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.