Home Aktuelnosti Arhiva Konkurs „FONDACIJE RISTO BOKONJIĆ“
Konkurs „FONDACIJE RISTO BOKONJIĆ“

Poštovane koleginice i kolege,

Obaveštavamo Vas da je u toku konkurs „FONDACIJE RISTO BOKONJIĆ“ koji je otvoren u periodu od

01.08.2014. – 30.09.2014. za prijavu mladih neurologa (do 40 godina) državljana Srbije, Republike Srpske i Crne Gore, koji bi koristili sredstva Fonacije za edukaciju u eminentnim neurološkim centrima širom Evrope.
Pozivamo Vas da se prijavite i posaljete nam potrebnu dokumentaciju (biografiju i pozivno pismo iz evropske institucije koja je prihvatila da budete na edukaciji u njoj) e-mailom Dr Marku Ercegovcu ( Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ) ili poštom na Kliniku za neurologiju KCS da bismo mogli da adekvatno razmatramo i izvrsimo izbor najboljih kandidata za 2014. godinu.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.