Home Aktuelnosti Arhiva Webinar Klinike za neurologiju, 31.03.2016. u 13h
Webinar Klinike za neurologiju, 31.03.2016. u 13h

Asist. dr Aleksandar Ristić (Klinika za neurologiju KCS) će održati predavanje "Novine u epileptologiji" u okviru Webinara Klinike za neurologiju u

slušaonici Klinike za neurologiju KCS 31.03.2016. sa početkom u 12h.

Praćenje Webinara moguć je i preko našeg sajta (www.neurologija.bg.ac.rs) (adresu je potrebno uneti u address bar internet pretraživača Vašeg računara) odabirom stavke Webinar na meniju, a za start prenosa potrebno je klinknuti na dati link (u Internet Explorer-u i prihvatiti instalaciju ponuđenih dodataka).

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.