Home Aktuelnosti Arhiva Lekcije Klinike za neurologiju KCS, 01.11.2016.
Lekcije Klinike za neurologiju KCS, 01.11.2016.

U okviru, sada veç tradicionalnih, Lekcija Klinike za neurologiju KCS nam je veliko zadovoljstvo da najavimo predavanje Prof. dr Lazara Davidovića

(Klinika za vaskularnu hirurgiju KCS, Medicinski fakultet, Beograd) koji će održati predavanje "Ishemija kičmene moždine tokom operativnih zahvata na torakoabdominalnoj aorti" u slušaonici Klinike za neurologiju KCS u utorak, 1. novembra 2016, sa početkom u 13:00h.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.