Home Aktuelnosti Arhiva Otvorena Klinika „PRIMENA LEKOVA NA BAZI KANABISA U MULTIPLOJ SKLEROZI“ 14.12.2016.
Otvorena Klinika „PRIMENA LEKOVA NA BAZI KANABISA U MULTIPLOJ SKLEROZI“ 14.12.2016.

Klinika za neurologiju KCS će u sredu, 14. decembra 2016. u 17h ponovo otvoriti vrata osobama sa multiplom sklerozom.

U ovom terminu će biti održana OTVORENA KLINIKA sa temom PRIMENA LEKOVA NA BAZI KANABISA U MULTIPLOJ SKLEROZI. OTVORENA KLINIKA je već ustanovljen vid zdravstveno-vaspitnog rada na Klinici za neurologiju KCS koji ima za cilj da osobama sa najrazličitijim neurološkim oboljenjima i njihovim negovateljima, koristeći multidisciplinarni pristup, olakša svakodnevnu borbu sa hroničnim neurološkim bolestima. Moderator sastanka će biti Ass dr Irena Dujmović Bašuroski. Multidisciplinarni tim Klinike za neurologiju KCS (neurolog, medicinska sestra, psiholog, fizioterapeut, nutricionista), uz predstavnike Društva multiple skleroze Srbije, će diskutovati o primeni lekova na bazi kanabisa kod osoba sa multiplom sklerozom.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.