Home Aktuelnosti Arhiva Simpozijum 200 godina 200 godina monografije Jamesa Parkinsona: šta je novo?, 19. maj – Svečana sala SANU
Simpozijum 200 godina 200 godina monografije Jamesa Parkinsona: šta je novo?, 19. maj – Svečana sala SANU

Ove godine se navršava 200 godina od publikacije u kojoj je Džejms Parkinson opisao bolest koja će poneti njegovo ime.

Pozivamo Vas da prisustvujete obeležavanju ovog jubileja koji organizuju Medicinski fakultet u Beogradu, Srpska akademija nauka i umetnosti i Klinika za neurologiju KCS.

Učešće na skupu Simpozijumu je besplatno. U toku je akreditacija Simpozijum i o detaljima bodovanja obavestićemo Vas naknadno.

Detaljnije informacije o programu simpozijuma možete pogledati ovde.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.