Home Aktuelnosti Arhiva Regional Teaching Course, 20th-22nd April 2018. Belgrade, Serbia
Regional Teaching Course, 20th-22nd April 2018. Belgrade, Serbia

Poštovane kolege i prijatelji,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da se od 20-22.aprila 2018. godine

u Beogradu održava regionalni edukativni kurs Evropske akademije za neurologiju (European Academy of Neurology) u saradnji sa Evropskom organizacijom za moždani udar (European Stroke Organisation).

Teme su: cerebrovaskularna oboljenja, glavobolja i bol kao i odabrane teme iz oblasti neurootologije, epileptologije, neurosonologije, neuroprotekcije i poremećaja pokreta.

Detaljan program i informacije o registraciji možete naći na sledećoj stranici: https://www.ean.org/RTC-in-Belgrade-Serbia.2835.0.html

Sa poštovanjem
Ass.dr sc.med Milija Mijajlović
u ime organizatora sastanka

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.