Home Aktuelnosti Klinika za neurologiju evropski referentni centar za neurosonologiju
Klinika za neurologiju evropski referentni centar za neurosonologiju

Labaratorija za ehosonografsku dijagnostiku Klinike za neurologiju KCS sertifikovana je kao

evropski referentni centar za neurosonologiju od strane Evropske akademije za neurologiju (European Academy of Neurology) i Evropskog udruženja za neurosonologiju i cerebralnu hemodinamiku (European Society of Neurosonology and Cerebral Hemodynamics), čime je postala jedan od prvih ovakvih visoko specijalizovanih dijagnostičkih centara u regionu. Sertifikat potvrdjuje ispunjenost najviših evropskih standarda u oblasti dijagnostike, opremljenosti, kadrova, edukacije i medjunarodne saradnje u neurosonologiji.

alt

 

Ko je online

Imamo 41 gostiju na mreži

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.