Home
Dr Vanja Martinović

alt

DR VANJA MARTINOVIĆ
 

 

 

 

Vanja Martinović je rođena 1987. godine. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu tokom 2012. godine. Iste godine je upisala Doktorske akademske studije iz oblasti Epidemiologije. Dr Martinovic je od 2012 godine zaposlena kao istraživač na naučnom projektu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije (broj projekta 175087). Od juna 2018. je zaposlena kao klinički lekar Klinike za neurologiju Kliničkog Centra Srbije.
Januar 2020: Usavršavanje dijagnpstičke metode detekcije anti-MOG antitela, Odeljenje neuropatologije, Medicinski fakultet Univerziteta u Beču, Austrija (supervisor/mentor: Prof. dr Thomas Berger i Prof. dr Romana Hoftberger)
Imunski-posredovana oboljenja centralnog nervnog sistema
Srpsko lekarsko društvo
Evropska Akademija za neurologiju
Društvo Mladih Neurologa Srbije
engleski

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.