Home Forum
Dobro došli, gost

Timske zasluge

Kunena
Slobodni projekat kao Kunena zahteva posvetu i uloženo privatno vreme od raznih saradnika. Ovu verziju Kunena foruma su omogućili sledeći saradnici (po abecednom redu):
Specijalna zahvalnica Beat i CB Testing timu, Cerberus i DTP2 za značajne priloge Kuneni. Veliki broj članova LittleJohn sa svojim prilozima učinili su ovu verziju stabilniju. Naše hvala ide svim saradnicima Kunena! pozdrav od globalnog Kunena forum tima!
Zasluge prevoda : Engleski prevod je uradio Kunena tim uz mnoge predloge i korekcije zajednice. Specijalna zahvalnica svim našim prevodiocima, koji su naporno radili na lokalizaciji Kunena na njihov jezik.
Da se vratite na forum kliknite ovde
Autorska prava © 2008 - 2011 Kunena, Licenca: GNU GPL

Idi u kategoriju

Vreme za pravljenje stranice: 0.03 sekundi

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.