Home Forum
Dobro došli, gost
Diskusija o zravstvu Srbije u celini
  • Strana
  • 1

TEMA: treba mi savjet

treba mi savjet pre 8 godina, 2 meseci #258

  • iglica
Vec tri godine sam anksiozna, imamla sam raznih problema.. kalsicne anksiozne prirode. Pojavilo se pucketanje u lijevom uhu i od tada pocinju moje muke. Stalno osluskivanje sebe i briga za sebe, postala sam hipokondar. Isla sam kod ORL strucnjaka, usi su savrsene, audiometrija, timpanometrija. Umijem da kontrolisem pucketanje, dakle nije neprestano, a sve zavisi od toga koliko sam raspolozena.
Osjecam stalnu napetost u glavi, kao da imam obruc, i ovo takodje kontrolsiem
Svi kazu da je psihosomatsko.
Nikad nisam snimila glavu.
Da li vrsite snimanje glave i da li mi je potrebno.
Hvala unaprijed pozdrav
  • Strana
  • 1
Vreme za pravljenje stranice: 0.05 sekundi

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.