Home Forum
Dobro došli, gost

Iskustvo Milana Todorovića
(1 pregleda) (1) gost
Diskusija o epilepsiji
  • Strana
  • 1

TEMA: Iskustvo Milana Todorovića

Iskustvo Milana Todorovića pre 9 godina, 2 meseci #45

  • miomirt
Ja sam MIlan Todorović
Već mesec dana nakon operacij, ja se osećam kao nov čovek.Sada je prolo tri meseca. Ranije sam imao epi napade veoma često, a nekad i svakodnevno. Sada mi se život promenio iz korena i ja mogu da radim sve ono što ranije nisam smeo ni da pomislim. Slobodno šetam gradom, slušam muziku, družim se s ljudima, uživam u svakom novom danu. Vidici su mi se proširili, muziku, mirise, ukuse, emocije doživljavam mnogo lepše, jače i potpunije. Osećam kao da sam mnogo propustio u dosadašnjem životu, jer me je bolest sprečavala u svemu. Sada osećam da sam sposoban za sve što život čini normalnim. Iz dana u dan čini mi se da moj mozak radi sve bolje i bolje. Da nije bilo ove ekipe doktora koji su mi ulili potpuno poverenje, da nijednog momenta nisam posumnjao u ishod operacije, sada ne bih bio ovako zadovoljan i srećan. Neizmerno sam zahvalan ovoj dream team ekipi:

1. Dr Vladimir Baščarević
2. Dr Nikola Vojvodić
3. Dr Aleksandar Ristić
4. Dr Milija Mijajlović

Re: Iskustvo Milana Todorovića pre 9 godina, 2 meseci #46

  • rile
Milane,

hvala Ti na lepim recima

Mislim da je jako vazno da se podele iskustva osoba koje boluju od ove teske bolesti. Time dobijamo svi, kako oni koji se s njom bore svakog dana, tako i mi kojim pokusavamo da makar malo pomognemo da zivot ljudi sa epilepsijom bude laksi i smisleniji.
Poslednja izmena: pre 9 godina, 2 meseci od .

Odg: Re: Iskustvo Milana Todorovića pre 9 godina, 1 mesec #69

  • MarijanaM
Milane, drago mi je što si tako srećan. Sve najlepše!
  • Strana
  • 1
Vreme za pravljenje stranice: 0.06 sekundi

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.