Home Forum
Dobro došli, gost
Diskusija o moždanom udaru
  • Strana
  • 1

TEMA: Mozdani udar

Mozdani udar pre 9 godina, 1 mesec #63

  • Tatjana22
Pozdrav svima.
Molila bih da mi odgovorite kome od strucnih osoba ili lekara se mogu obratiti za pomoc, buduci da imam pitanje za njih.
Hvala unapred

Re: Mozdani udar pre 9 godina, 1 mesec #64

  • milija
Postovana,
ukoliko zelite da postavite pitanje preko foruma, potrudicu se da Vam odgovorim, kao neurolog odeljenja za cerebrovaskularna oboljenja. Ukoliko ne budem u mogucnosti da odgovorim na Vasa pitanja, onda ce to uraditi tim za cerebrovasukarna oboljenja Klinike za neurologiju na celu sa Prof dr Nadezdom Sternic.
Za preglede kod nekog od neurologa koji se bave mozdanim udarom mozete se obratiti sluzbi za zakazivanje pregleda.
Srdacno
Dr Milija Mijajlovic
  • Strana
  • 1
Vreme za pravljenje stranice: 0.05 sekundi

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.