Home Forum
Dobro došli, gost
Diskusija o epilepsiji
  • Strana
  • 1

TEMA: molim za pomoc

molim za pomoc pre 7 godina, 2 meseci #632

  • pejak
Molim vas da mi neko pomogne. Mom sestricu (5 godina)je uradjen eeg i konstatovali su mu u tirsovoj deciju benignu epilepsiju i prepisali mu lek Tegretol. Potrazili smo jos jedno misljenje, samo radi sigurnosti i dijagnoza je bila ista, ali su savetovali uzimanje leka Eftil.

Koga poslušati? kakve su kontraindikacije za ova dva leka?
I još jedno vrlo važno pitanje: lekar u Tiršovoj je rekao da postoji mogucnost da je uzrok te epilepsije tumor na mozgu, svi smo preplašeni i ne znamo šta da radimo? Da li je rano da se radi NMR? Sta da radimo?
hvala unapred

Re: molim za pomoc pre 7 godina, 2 meseci #634

  • pejak
I jos jedna stvar me buni, niko u porodici mog sestrica, ni sa majcine, ni sa oceve strane nema epilepsiju, i kako je onda moguce da kod mog sestrica bude nasledna?
  • Strana
  • 1
Vreme za pravljenje stranice: 0.05 sekundi

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.