Home Forum
Dobro došli, gost

Pitanje za prof. Ristica, Vojvodica ili Sokica
(1 pregleda) (1) gost
Diskusija o epilepsiji
  • Strana
  • 1

TEMA: Pitanje za prof. Ristica, Vojvodica ili Sokica

Pitanje za prof. Ristica, Vojvodica ili Sokica pre 6 godina, 11 meseci #679

  • cevap89
Da li jedan od pomenutih profesora moze da mi kaze kakav je uticaj alkohola na epilepsiju i kakav je u kombinaciji sa Eftilom? Doktor u Valjevu mi je rekao da mogu da popijem ponekad, ali da ne pijem svaki dan. Posto se praznici priblizavaju, a ja znam da cu se verovatno osecati nervozno i depresivno, ako ne budem u respolozenju kao i ostalo u mom okruzenju, da li smem i koliko da popijem? Prvi napad sam imao 30.11.2013., a drugi, tj. dva uzastopna, vec sutradan i od tada je sve u redu. NAPOMINJEM nisam alkoholicar, ali u dobrom drustvu volim da popijem. Pitao bih Vas ovo licno, dobio sam uput, zbog moguceg uvodjenja leka Kepra, kod jednog od Vas trojice/troje, ali i zakazivanje pregleda u ovoj drzavi je isto kao i sve ostalo, usporeno. Unapred Vam se zahvaljujem na brzom odgovoru. Srdacan pozdrav.
Poslednja izmena: pre 6 godina, 11 meseci od .
  • Strana
  • 1
Vreme za pravljenje stranice: 0.05 sekundi

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.