Home Forum
Dobro došli, gost
Diskusija o epilepsiji
  • Strana
  • 1

TEMA: zarisna epilepsija

zarisna epilepsija pre 6 godina, 8 meseci #702

  • dacaandra
pozdrav svima..............
imam devojcicu od 14-meseci koja je farmakorezistentna,ima zarisnu epilepsiju ,pridobijenu sa mesec dana zivota:( koristila je tegretol,sabril,frizijum,rivotril..vec duze je na kepri,lamiktalu i od nedavno opet i na sabrilu,jer je on jedini lek na koji je odreagovala prvi put na mesec dana i bila bez i jednog napada tada,sada on neradi svoje kao pre i opet nam se planira nova terapija,skinuli bi nam kepru,ostavili lamiktal i uveli topamaks................uh,ko ce vise i zapamtiti sve ove lekove:( ...ima li iko neku informaciju o topamaksu i kombinaciji nekog leka sa njim,nus pojave,svaka informacija nam je dobro dosla....inace,obzirom na to da je jako mala super napreduje na drugim poljima za sada ......hvala unapred
  • Strana
  • 1
Vreme za pravljenje stranice: 0.05 sekundi

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.