Home Forum
Dobro došli, gost
Diskusija o epilepsiji
  • Strana
  • 1

TEMA: Glavobolja

Glavobolja pre 6 godina, 2 meseci #725

  • helena
Moja sadašnja dg je St. post op. cavernoma reg. parientalis l. sin... 26.01. mi je pozlilo na radnom mjestu u RMC Bijeljina gdje mi je urađena dijagnostika i hitno prebačena u KBC BG na Neurohirurgiju sa dg D18 Cavernoma reg.parientalis l.sin.Operisana sam 07.02.2014 godine. Od terapije sam pila Karbapin 2x200mg. Sa preporukom neurohirurga, poslije 7 mjeseci je urađen EEG,i postepeno ukidanje anti-epi terapije ukoliko je nalaz uredan. Trenutno pijem 1/2*0*1 tbl i na svakih 14 dana je ukidanje po 100mg Karbapina. U prvih 6 mjeseci nisam osjetila nikakve neželjene efekte osim povećanja tjelesne težine, međutim unazad 2 mjeseca dobijam glavobolje, blage, praćene sa blagim porastom temperature. Najčešće me glava zaboli iza podneva, kao pritisak i osjetim žar u obrazima. Javljala sam se svom neurologu, na šta je dao komentar da je možda na psihičkoj bazi... Molim Vas, ako možete da mi date svoje mišljenje?! pozd
  • Strana
  • 1
Vreme za pravljenje stranice: 0.05 sekundi

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.