Home Forum
Dobro došli, gost
Diskusija o epilepsiji
  • Strana
  • 1

TEMA: Epilepsija i aniksioznost

Epilepsija i aniksioznost pre 4 godina, 5 meseci #751

  • KristinaPopovic

Odg: Epilepsija i aniksioznost pre 4 godina, 5 meseci #752

  • KristinaPopovic
Ako mi mozete odgovoriti na jedno pitanje do pre mesec ipo jedno dva meseca me je mucila aniksioznost i panicni napadi (malo sam se plasila sta ako mi padne na pamet da se ubijem ili poludim) tad sam bila dosta usamljena i radila sam bas puno (iako sam u drustvu bila vesela)
..Malo vise sam hipohondar i citala sam ono upustvo da se mogu javiti takve misli.Moje pitanje je da li se takve nus pojave mogu javiti posle 10 godina korišćenja i imala sam samo dva napada? Nemam takve pomisli konstantno niti kad sam sa nekim u drustvu.Vesela sam smejem se ,ali me takve pomisli povremene brinu..
Poslednja izmena: pre 4 godina, 5 meseci od .
  • Strana
  • 1
Vreme za pravljenje stranice: 0.05 sekundi

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.