Home O klinici Organizacija Organizacione jedinice pri klinici Odsek za dijagnostiku i lečenje glavobolja
Odsek za dijagnostiku i lečenje glavobolja

Ova organizaciona jedinica, osnovana 2000. godine, je namenjena ambulantnom lečenju hroničnih i terapijski rezistentnih glavobolja. Bolesnici se upućuju po uputu neurologa sa rezultatima obavljenih osnovnih dijagnostičkih procedura i terapijskih strategija koje nisu dovele do zadovoljavajuće kontrole glavobolja. U Odseku se obavljaju i konsultativni pregledi bolesnika sa glavoboljom koji su upućeni od strane lekara drugih specijalnosti KCS.

Odsek za dijagnostiku i lečenje glavobolja nalazi u zgradi Poliklinike KCS na II spratu, a rad sa bolesnicima obavljaju Prof. Dr Jasna Zidverc-Trajković i Ass Dr Aleksandra Radojičić. Pregledi zakazanih bolesnika se obavljaju ponedeljkom, utorkom i petkom od 10.30 – 15h.

 

 

Ko je online

Imamo 25 gostiju na mreži

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.