Home Edukacija Specijalizacija
Specijalizacija

Od osnivanja 1923. godine do danas na Klinici za Neurologiju se školuju generacije budućih neurologa, dečjih neurologa, psihijatara, internista iz Srbije i regiona.

Boravak mladih lekara, budućih specijalista, na Klinici za neurologiju, omogućava edukaciju kroz mentorstvo najistaknutijih srpskih neurologa, neposredno upoznavanje sa širokim spektrom neuroloških oboljenja, i uvid u najsavremenije dijagnostičke i terapijske standarde u neurologiji, ali i mogućnost učestvovanja u bogatom edukativnom programu Klinike za neurologiju.

Više informacija možete pročitati na sledećem linku:
http://www.mfub.bg.ac.rs/sr/specijalizacije/

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.